Каква копирна хартия да изберем?

Още през 2000 година, хората са предполагали, че употребата на хартия в офиса, ще изчезне от ежедневието им.

Но с откриването на електронната поща и Интернет, започва изчезването на вестници и списания, както и с нарастващата популярност на електронни книги и електронни таблети.

Мисли ли са, че просто ще бъде заменена.

Но нещата се оказаха по различен начин. Широкото използване на компютри и други електронни устройства не доведе до край на употребата на хартия. Сега хората използват повече хартия от преди.

Вместо да се налага да пишете училищен проект по една страница, сега можете да натиснете бутона „печат“ и да създадете до 200 копия за броени минути. И все пак трябва да внимавате с типа хартия, който използвате за печат .

Каква копирна хартия да изберем?

Ето защо помолихме копирни и офис центрове Арония, да ни помогнат за създаването на ръководство за избор на копирна хартия.

Един от най-популярните избори е хартията за копиране. Тази статия ще събере най-добрите видове копирна хартия и ще Ви помогне да разберете материята по-лесно.

Коя е най-добрата копирна хартия?

С разнообразието от превъзходни хартии за принтери, които в момента се предлагат на пазара, дори професионалните печатници се затрудняват при избора на правилната копирна хартия.

Броят на вариантите, предлагани на пазара, е просто поразителен. За да улесним пазаруването ви, ние сме ограничили избора ви до 3-те най-добри видове копирна хартия.

Ето най-добрата хартия за копиране:

1. Бяла копирна хартия Artist А4

Ако работите в офис, ще Ви се налага често да търсите бяла копирна хартия. Наличието на копирна хартия на Artist А4 може да ви бъде от полза, когато хартията ви за печат свърши.
Тази хартия за копиране се предлага в различни размери и може да бъде полезна за всички видове принтери.
Копирната хартия на Artist А4 работи добре, независимо дали се използва за печат, копиране или изпращане на факс.

2. Многофункционална Копирна хартия Business, A4, 80 g/m2, 500 листа

Копирната хартия Business, A4 е създадена за висококачествен многофункционален ежедневен печат. Този пакет има пет копия от 8,5 ”на 11” копирна хартия. Общо има около 500 листа.
Тази хартия за копиране е много гъвкава и може да се използва както в лазерни, така и в мастиленоструйни принтери, копирни машини, както и във факс машини. Също така листовете се отличават с яркост от 92 GE; по този начин предоставя брилянтен текст и изображения.

3. Цифрова хартия за цветно копиране

Ако искате да направите дизайнерски предложения, плакати или първокласни цветни копия, Hammermill Color Copy Digital е най-добрият вариант.

Тази хартия за копиране е изключително ярка и чудесна на допие, което я прави идеална за приложения с тежък тонер. Освен това е без киселина и осигурява най-стабилната повърхност за печат . Копирната хартия Hammermill може да се използва с офсетови преси, лазерни принтери и цветни копирни машини.

Този пакет се предлага с 1500 листа, които са сертифицирани по FSC. В случай, че не сте доволни от качеството му, Hammermill обещава да замени или да ви върне парите.

Какво е копирна хартия?

Това е един от най-гъвкавите видове хартия. Често ще го намерите в копирни машини, факс машини или на офис бюро за печат на документи.
Едно нещо, с което копирната хартия е известна, е лекото й тегло; има основно тегло от 20 фунта.

Известна още като копирна хартия, репрографска хартия или двойна цел, копирната хартия е невероятно тънка и има малко количество прозрачност.

Качеството на всяка хартия се определя от нивото на яркост. Хората обаче обичат да използват копирна хартия, защото е просто: тя е лесна за използване, цената, за която я купувате е ниска