Как точно да го омагьосаме?

Безсъмнено това е много интересен въпрос, на който някои девойки и даже жени на средна възраст не могат да дадат отговор.

В наши дни многообразието от дамски дрешки съдейства на дамите да се преборят в този конкретен своеобразен ребус. Женски облекла и аксесоари, женски панталонки, дамски рокли, поли, палта, шлифери, женски връхни дрехи и какви ли още не дрехи и компоненти се срещат в дрешника на всяка една тачеща себе си дама. Действително този асортимент може да спомогне на нежната част от населението да завоюват сърцето на определен господин или просто да се чувстват отлично и на своето място.

women dresses

Ако случайно желаете мъжът да ви обърне внимание не залагайте на по-дълги женски панталонки, които са по-широки. В случай, че питате един господин какво реално предпочита измежду дънки плътно прилепнали по крака и голям панталон, то той сигурно е, че не би избрал второто. В случай, че имате опция заложете на джинси, като ще са по плътно прилепнали. В същото време ако попитаме господата какво ще изберат измежду джинси и много къса пола, то пак правилният отговор ще е 2-то.

В случай, че желаете да подмамите цялото внимание на мъжете имайте предвид простичката действителност, че те се наслаждават на тялото на жената и колкото повече от него виждат, толкова по-хубаво и толкова по-голям ефект ще имат вашите дрехи върху самия него.

По този начин като пример е нужно да разчитате на дамски поли с умалени мерки или пък атрактивна цепка.

Въпреки всичко нека те не бъдат много агресивни. Господата се впечатляват от женските крака, ето защо женски полички или пък скъсени рокли са по-харесвани, най-вече през горещите летни дни. По-късите панталонки несъмнено са предизвикателни и ви предоставят възможността да групирате различни блузи с тях, туника, също и много различни типове обувки с по-висок ток или може по-малки.

Като става дума за обувки, господата също не са безразлични относно тях. Точно заради дадената причина ако вие сте фен на ниските равни обувки, но в действителност бихте желали да направите впечатление на господата, вие е препоръчително да носите обувки на по-високо токче. Те задължително ще са харесани на господата.

Друго което ще е възможно да предизвика необходимото внимание към вас са блузките, като са леко отворени. Дадено деколте би могло да се хареса на мъжете, също така ако то е много голямо в такъв случай самата вие можете да бъдете за подигравки и вместо да карате господата просто да се обръщат след вас в захлас бихте постигнали обратен резултат и погрешно възприятие.

Разберете още: https://twiggyshop.bg/twgshp/collections/custom-collection-28